Webcams

Wat is de bedoeling?

We hebben onze dierenartsen via het internet de mogelijkheid gegeven om dieren in onze opname te observeren. Zo kunnen we (al dan niet kritieke) patiënten beter in de gaten houden en ingrijpen als dat nodig is, ook ’s nachts of in het weekend. Als u het op prijs stelt, kunt u ook naar uw huisdier in de opname kijken.

Het is voor ons niet mogelijk om continu bij uw dier aanwezig te zijn of om iedere paar minuten te kijken. Het is uitsluitend een middel om betere zorg te bieden. Helaas is 100% toezicht niet mogelijk. Evenmin is mogelijk om voortdurend contact te hebben met eigenaren over het dier in opname. Er worden van te voren afspraken gemaakt over tijdstip van (telefonisch) contact. Dat geldt ook voor dagen waarop wij geen dienst hebben.

Wat heeft u nodig om mee te kijken?

Van ons krijgt u een hoknummer,  een inlognaam en een wachtwoord. Via de links onderaan deze pagina kunt u met de camera’s verbonden worden.
U heeft een programma nodig om de videobeelden van de camera te kunnen bekijken: bijvoorbeeld Axis Media Control, volg de instructies op die de camera u geeft of ga naar http://www.axis.com om het gratis programma te downloaden. (kies  “downloads”, maak daarvoor eerst een account aan bij Axis, volg de aanwijzingen op het scherm).
Let op, het opbouwen van het beeld duurt wel eventjes.

Lukt het niet? Neem dan tijdens onze openingstijden contact op met onze receptie.

Klik hier voor dierenverblijf 27

Klik hier voor dierenverblijf 28

Klik hier voor dierenverblijf 29

Klik hier voor dierenverblijf 30

Klik hier voor dierenverblijf 31