Tarieven

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven, sterker nog, ze mogen onderling geen tariefafspraken maken. Verschillen tussen praktijken worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit: kwaliteit van de gebruikte producten tijdens operatie, de kwaliteit van apparatuur (o.a. narcose) en het opleidingsniveau van het personeel. Kwaliteit, die niet altijd zichtbaar is, maar wel aanwezig.

Huisdierverzekering

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen.  Het is raadzaam om een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.

Tarieven

Tarieven kunnen veranderen. Om misverstanden te voorkómen is het raadzaam van te voren te overleggen met één van onze medewerkers. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gevraagde tarieven:


Informatie over vaccinatie tarieven

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...

algemeen