Openingstijden en route Stede Broec

Sterkliniek dierenartsen West-Friesland, locatie Stede Broec

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 20.00 uur
  • zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Consult op afspraak

Klik hier om terug te keren naar de homepage om online een afspraak te kunnen maken.

Contactgegevens

Bedrijfsweg 2
1613 DX  Grootebroek
telefoon: 0228-515196

e-mail: dierenarts@xs4all.nl

Klik hier voor plattegrond

 

Routebeschrijving:auto

Onze kliniek ligt in Grootebroek, Noord-Holland. De gemeente heet Stede Broec en ligt tussen Hoorn en Enkhuizen.
De Bedrijfsweg is een parallelweg van de Stedebroecweg, een van de drukkere wegen door Grootebroek.  Aan deze Stedebroecweg vindt u onder andere het Martinuscollege. Als u eenmaal over de Stedebroecweg rijdt, kunt u de Bedrijfsweg zien liggen met daaraan garagebedrijven en diverse meubelzaken. U vindt ons op nummer 2 (het laatste pand vanaf het Martinuscollege). We beschikken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Routebeschrijving vanaf Hoorn N302:
Neem vanaf de Drechterlandseweg van Hoorn naar Enkhuizen (N302) de afslag “Venhuizen” (dus niet afslag “Grootebroek”, dat is de volgende afslag). U gaat alsmaar rechtdoor tot over het spoor. Dan bij de grote rotonde linksaf. Dat is de Stedebroecweg. Aan de linkerkant ziet u een parallelweg, dat is de Bedrijfsweg. Laatste pand aan de linkerkant is onze kliniek.
Routebeschrijving vanaf Enkhuizen N302:
Neem vanaf de Drechterlandseweg van Enkhuizen naar Hoorn (N302) de afslag “Venhuizen” (één verder dan de afslag “Grootebroek”). U gaat alsmaar rechtdoor tot over het spoor. Dan bij de grote rotonde linksaf. Dat is de Stedebroecweg. Aan de linkerkant ziet u een parallelweg. Dat is de Bedrijfsweg. Laatste pand aan de linkerkant is onze kliniek.
Routebeschrijving vanaf Venhuizen N506:
Vanaf de N506, de provinciale weg van Hoorn naar Enkhuizen, neemt u de afslag “Grootebroek”. Bij de rotonde bij het Martinuscollege rechtsaf de Stedebroecweg op. Aan de linkerkant ziet u een parallelweg. Dat is de Bedrijfsweg. Laatste pand aan de linkerkant is onze kliniek.