Even voorstellen

Geschiedenis

Sterkliniek Dierenartsen Stede Broec is in augustus 2002 overgenomen door dierenarts Bert Hazelaar. De voorgaande dierenarts, Hans Remmelink, had praktijk aan huis vanaf begin jaren 80. Het pand aan de Bedrijfsweg werd in 1986 gebouwd. Het was een solo-praktijk, ingericht voor 1 dierenarts en 2 assistentes. Het aantal werknemers werd ras uitgebreid en inmiddels werken er op alle locaties samen ruim 20 medewerkers. De verbouwing in 2006 zorgde voor voldoende ruimte voor alle medewerkers.  In hetzelfde jaar zijn we Sterkliniek geworden.

Per 1 april 2015 is er een vestiging bijgekomen in Hoorn: Sterkliniek Dierenartsen Hoorn Risdam, gevestigd in een mooi pand aan de Nieuwe Steen 41. De voorgaande dierenarts, Jacques Baas, heeft 21 jaar lang praktijk gevoerd in Hoorn.  Ook dit was tot april 2015 een solo-praktijk, waar inmiddels 2 vaste dierenartsen zitten, 3 vaste assistentes en ook nog eens 4 assistentes die ook op andere locaties werken.

Per 1 januari 2016 zijn er nog twee locaties bijgekomen: in Westwoud en in Wognum. Deze praktijken vielen voorheen onder dierenartsenpraktijk Westwoud-Wognum, die nog steeds bestaat, maar alleen nog landbouwhuisdieren behandelt. Het gezelschapsdierengedeelte werd overgenomen door Bert Hazelaar. Vanaf dat moment spraken we niet meer over Sterkliniek dierenartsen Stede Broec en Sterkliniek dierenartsen Hoorn Risdam, maar werden alle vestigingen samengebracht onder de noemer  Sterkliniek dierenartsen West-Friesland.

Per 1 januari 2017 is de locatie in Westwoud gesloten en werden de openingstijden in Hoorn en Stede Broec uitgebreid. En per 1 maart 2018 is de locatie in Wognum gesloten. Terug naar twee grote locaties met veel voorzieningen. Sinds het voorjaar van 2019 zijn we in Hoorn verhuisd naar een nieuwe, ruimere locatie waar wij al onze mogelijkheden optimaal kunnen toepassen.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan. Uiteraard staat het huisdier centraal, maar we hebben ook aandacht voor de eigenaar. Een heldere uitleg en goede communicatie vinden wij noodzakelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent en de juiste keuzes kunt maken. Nazorg maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze service.

Ziekenhuis voor dieren

Sterkliniek Dierenartsen West-Friesland is het beste te vergelijken met een klein ziekenhuis.  U kunt daar uiteraard terecht voor alle “normale” behandelingen, maar we bieden meer: kijkoperaties, high tech in de OK, waaronder hartbewaking en beademing, uitgebreide echografie-mogelijkheden, moderne tandheelkunde, botbreuk- en knieoperatie’s, direct-klaar-röntgen en nog veel meer.

De activiteiten van beide Sterklinieken richten zich voornamelijk op honden, katten, konijnen en andere kleine zoogdieren.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.