Opname

In Stede Broec hebben we ruimte genoeg om meerdere dieren te verplegen in een ruim hok of ruime kooi. De meeste hokken kunnen onderling doorverbonden worden om uw dier de gelegenheid te geven een aangename plek te vinden.
Ieder hondenhok heeft zijn eigen vloerverwarming die naar behoefte geregeld kan worden.Dankzij onze acht infuuspompen is het mogelijk om dieren aan het infuus te laten overnachten terwijl toedienen van medicatie continue kan doorgaan.  Een infuuspomp is een elektronisch apparaat dat er voor zorgt dat het dier de juiste hoeveelheid vocht of medicijn krijgt toegediend. Het maakt dan niet uit of het dier op het slangetje gaat liggen of lekker languit slaapt. Als er iets mis is gaat er een alarm af en kunnen we het infuus controleren.

Opname kooien

Opname kooien

Het is voor ons nog niet mogelijk om ’s nachts continu aanwezig te zijn, wel kunnen we toezicht houden via de bewakingscamera’s. U kunt zelf dan ook meekijken hoe het er mee gaat. Ook in de weekends hebben wij regelmatig patiënten in de opname, we proberen dan zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Uiteraard doen we dat ook als we dat weekend geen weekenddienst hebben.

Poes in de couveuse

Poes in de couveuse

Bezoekuur

Wij hebben er geen bezwaar tegen als u overdag langskomt om uw dier te bezoeken. We stellen het echter wel op prijs als u hiervoor van tevoren een afspraak maakt. zodat we de gelegenheid hebben om u ook even te woord te staan. In de weekenden zijn de bezoekmogelijkheden zeer beperkt.