Ons team locatie Stede Broec

Bert Hazelaar, dierenarts

Afgestudeerd als dierenarts in 1989 heeft Bert veruit de meeste “dierenartsjaren” in deze kliniek.  Hij heeft in diverse praktijken gewerkt alvorens hij deze praktijk kocht in 2002. Bert  heeft als enige dierenarts in de regio de bevoegdheid gekregen om Pennhip  foto’s te maken en in Amerika te laten beoordelen.  Ook heeft Bert in de Verenigde Staten een opleiding in de laparoscopie gevolgd; daarmee werden endoscopische sterilisaties bij honden, poezen en konijnen mogelijk. Inmiddels heeft hij zoveel ervaring dat hij de cursus “laparoscopisch opereren in eigen kliniek” heeft opgezet en uitvoert in praktijken door heel Nederland. Verder heeft hij nascholing orthopedie in Zwitserland gevolgd en nieuwe technieken kruisbandoperatie in Duitsland geleerd. We vinden hem dan ook meer in de operatiekamer dan in de spreekkamer.

bert (2)

 

 

Annette Wenker, dierenarts

Veel klanten kennen Annet al, omdat ze een aantal jaren in dierenartsenpraktijk Westwoud/Wognum heeft gewerkt. Begin 2017 is ze bij ons komen werken met al heel wat jaren werkervaring achter de rug. Deze gedreven dierenarts is in 2011 “met genoegen” afgestudeerd en gaat graag naar nascholing om bij te leren. Annet werkt vooral op locatie Stede Broec.

Logo-D-k-17-zw-3 Annet


Renate Oudhuis, dierenarts

Sinds september 2017 is Renate bij ons werkzaam. Als geboren en getogen “Heerhugowaardse” is ze na haar studie diergeneeskunde in Utrecht terug gekeerd naar Heerhugowaard en heeft daar 8 jaar lang gewerkt als gezelschapsdierenarts. Behalve een prettige collega hebben we er met Renate ook heel wat jaren ervaring bijgekregen. U vindt Renate vooral op de locatie Stede Broec en in het weekend ook in Hoorn Risdam.
renate

Ilse Scheffer-Bakker, paraveterinair

Ilse is tegelijk met Bert Hazelaar in deze kliniek gekomen in september 2002. Voorheen werkte ze als gediplomeerd assistente (“paraveterinair”) in Amsterdam.

Ilse en haar bruine labrador Brandy zijn onafscheidelijk: als Ilse werkt, komt Brandy gewoon mee. Brandy is regelmatig proefkonijn: om een eigenaar te laten zie hoe je een pilletje ingeeft; om bepaalde handelingen op te oefenen. Ze vindt het allemaal prima.

ilse 3

Pascale Menke, paraveterinair

Pascale is bij ons begonnen in augustus 2010. Daarvoor had ze al ervaring opgedaan in Artis en een paar jaar in een dierenkliniek in Hoorn. Het mooie aan Pascale is dat ze echt onder alle omstandigheden rustig blijft. Voor onze buitenlandse klanten is het erg handig dat ze allerlei talen beheerst.

pascale

Annemiek Daalhuisen, paraveterinair

Annemiek is in juni 2010 afgestudeerd als paraveterinair en in oktober van dat jaar bij ons begonnen. Ze heeft een voorkeur voor exotische huisdieren: zelf heeft ze fretten gehad en heeft ze  baardagamen. Ze is er als de kippen bij, als een klant zich meldt met een bijzonder huisdier. Sinds december 2014 heeft ze ook een “gewoon” huisdier: een Saarloos wolfshond.

annemiek

 

Sebastiaan Visser, paraveterinair

Sebastiaan is als stagiair bij ons begonnen, heeft daarna een tijd als invalkracht gewerkt en werkt nu vast in Stede Broec op vrijdag en zaterdag. Er zijn veel minder mannelijke dierenartsassistenten dan vrouwelijke en dat maakt Sebastiaan bijzonder. Voorheen heeft Sebastiaan jarenlang als vrijwilliger bij vogelopvang de Bonte Piet gewerkt. Verder heeft hij speciale interesse in het gedrag van honden. Hij is dan ook aan het studeren voor hondengedragsdeskundige.
Logo-D-k-17-zw-6 Sebastiaan

Femke Smit- de Klerk, paraveterinair

Ook Femke is bij ons blijven “plakken” na haar stage. Ze heeft de opleiding paraveterinair gedaan in Barneveld, maar haar roots liggen in West-Friesland. Vandaar dat ze na haar studie graag terug keerde naar deze regio.
Logo-D-k-17-zw-1 Femke

Stagiaires

Aequor goedgekeurd bedrijf, bieden we een stageplaats voor paraveterinairen in opleiding. In de zomervakantie hebben we geen stagiaires. Vanaf september zijn er weer mogelijkheden.

Stageplaatsen kunnen aangevraagd worden per mail.

Aequor1