Ons team locatie Stede Broec

Bert Hazelaar, dierenarts

Afgestudeerd als dierenarts in 1989 heeft Bert veruit de meeste “dierenartsjaren” in deze kliniek.  Hij heeft in diverse praktijken gewerkt alvorens hij deze praktijk kocht in 2002. Bert  heeft als enige dierenarts in de regio de bevoegdheid gekregen om Pennhip  foto’s te maken en in Amerika te laten beoordelen.  Ook heeft Bert in de Verenigde Staten een opleiding in de laparoscopie gevolgd; daarmee werden endoscopische sterilisaties bij honden, poezen en konijnen mogelijk. Inmiddels heeft hij zoveel ervaring dat hij de cursus “laparoscopisch opereren in eigen kliniek” heeft opgezet en uitvoert in praktijken door heel Nederland. Verder heeft hij nascholing orthopedie in Zwitserland gevolgd en nieuwe technieken kruisbandoperatie in Duitsland geleerd. We vinden hem dan ook meer in de operatiekamer dan in de spreekkamer.

bert (2)

 

 

Annet Wenker, dierenarts

Veel klanten kennen Annet al, omdat ze een aantal jaren in dierenartsenpraktijk Westwoud/Wognum heeft gewerkt. Begin 2017 is ze bij ons komen werken met al heel wat jaren werkervaring achter de rug. Deze gedreven dierenarts is in 2011 “met genoegen” afgestudeerd en gaat graag naar nascholing om bij te leren. Annet werkt fulltime op locatie Stede Broec.

Logo-D-k-17-zw-3 Annet

Suzanne van Dijk, dierenarts

Suzanne is eind 2016 bij ons komen werken. Ook zij heeft al heel wat jaren ervaring achter de rug. Deze van oorsprong West-Friezin (opgegroeid in Grootebroek) is na wat omzwervingen vorig jaar teruggekeerd naar haar Westfriese roots. Ze werkt parttime, zodat ze haar beroep kan combineren met haar jonge gezin.
Logo-D-k-17-zw-5 Suzanne

Nadie Vastenhout, dierenarts

Misschien komt Nadie u wel bekend voor. Dit kan kloppen, aangezien zij tijdens haar studie Diergeneeskunde in haar zomervakanties bij ons heeft gewerkt als assistente. Nu heeft ze haar studie afgerond en zal ze vanaf juli 2018 ons team komen versterken. Ook zij keert na haar studie terug naar het mooie West-Friesland. Nadie zal veel kunnen leren van de ervaren dierenartsen in ons team en zij kan hen weer voorzien van de meest recente veterinaire kennis. U zult Nadie tegenkomen op onze locatie in Stede Broec, ook op zaterdagen. 

nadie 2

Renate Oudhuis, dierenarts

Sinds september 2017 is Renate bij ons werkzaam. Als geboren en getogen “Heerhugowaardse” is ze na haar studie diergeneeskunde in Utrecht terug gekeerd naar Heerhugowaard en heeft daar 8 jaar lang gewerkt als gezelschapsdierenarts. Behalve een prettige collega hebben we er met Renate ook heel wat jaren ervaring bijgekregen. U vindt Renate vooral op de locatie Stede Broec en in het weekend ook in Hoorn Risdam.
renate

Nel Appelman, paraveterinair

 

Nel is de tweelingzus van Tineke en samen werken ze al heel lang in deze kliniek.  Ze is begonnen in 1980 (!) bij dierenarts Remmelink en nog steeds werkzaam. We vinden het bijzonder dat een tweeling al zoveel jaren in één en dezelfde praktijk werkt. U zult haar veel aan de balie vinden.
Nel heeft het mooiste handschrift van ons allemaal: als er een kaartje geschreven moet worden, of informatie over nieuwe producten, dan mag Nel dat doen.

nel

Tineke Kok, paraveterinair

Tineke is de tweelingzus van Nel. Samen met dierenarts Remmelink hebben ze de praktijk vanaf 1980 opgebouwd. Al die tijd heeft ze als dierenartsassistente gewerkt en in juni 2009 heeft ze daaraan het diploma paraveterinair toegevoegd.
Tineke werkt andere dagen dan Nel, maar op donderdagochtend werken de 2 zussen samen: nog steeds een verrassing voor sommige klanten dat er 2 van zijn.

tineke

Ilse Bakker, paraveterinair

Ilse is tegelijk met Bert Hazelaar in deze kliniek gekomen in september 2002. Voorheen werkte ze als gediplomeerd assistente (“paraveterinair”) in Amsterdam, waar ze nog steeds woont.

Ilse en haar bruine labrador Brandy zijn onafscheidelijk: als Ilse werkt, komt Brandy gewoon mee. Brandy is regelmatig proefkonijn: om een eigenaar te laten zie hoe je een pilletje ingeeft; om bepaalde handelingen op te oefenen. Ze vindt het allemaal prima.

ilse 3

Pascale Menke, paraveterinair

Pascale is bij ons begonnen in augustus 2010. Daarvoor had ze al ervaring opgedaan in Artis en een paar jaar in een dierenkliniek in Hoorn. Het mooie aan Pascale is dat ze echt onder alle omstandigheden rustig blijft. Voor onze buitenlandse klanten is het erg handig dat ze allerlei talen beheerst.

pascale

Annemiek Daalhuisen, paraveterinair

Annemiek is in juni 2010 afgestudeerd als paraveterinair en in oktober van dat jaar bij ons begonnen. Ze heeft een voorkeur voor exotische huisdieren: zelf heeft ze fretten gehad en heeft ze  baardagamen. Ze is er als de kippen bij, als een klant zich meldt met een bijzonder huisdier. Sinds december 2014 heeft ze ook een “gewoon” huisdier: een Saarloos wolfshond.

annemiek

Beau van Slot, paraveterinair

Beau werkt sinds januari 2016 bij ons. Ze bruist van energie en pakt alles met 2 handen aan. Ze heeft haar eigen spreekuur voor de puppies. Waar ze de baasjes veel informatie geeft en de pups vertrouwen en veel lekkere koekjes! Daarnaast begeleid ze de stagiaires. Ze is voornamelijk te vinden op onze lokatie in Stede Broec, maar ook een dag in de week in Risdam.

En thuis is ze helemaal gelukkig met haar poezentweeling Jack en Jones

beau zw

Mélanie Nieskens, assistent-praktijkmanager

Mélanie ondersteunt Bert in praktijkmanagment. Ze is  bijna dagelijks te vinden op de locatie Stede Broec en houdt zich voornamelijk bezig met administratieve taken, de planning en externe communicatie. Mélanie heeft langere tijd gewerkt als para-veterinair en kan inspringen als assistente waar nodig. Als praktijk zijn we lid van de Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijkmanagement en door die organisatie wordt ook Mélanie bijgeschoold op diverse gebieden die te maken hebben met praktijkmanagement.
mélanie

Sebastiaan Visser, paraveterinair

Sebastiaan is als stagiair bij ons begonnen, heeft daarna een tijd als invalkracht gewerkt en werkt nu vast in Stede Broec op vrijdag en zaterdag. Er zijn veel minder mannelijke dierenartsassistenten dan vrouwelijke en dat maakt Sebastiaan bijzonder. Voorheen heeft Sebastiaan jarenlang als vrijwilliger bij vogelopvang de Bonte Piet gewerkt. Verder heeft hij speciale interesse in het gedrag van honden. Hij is dan ook aan het studeren voor hondengedragsdeskundige.
Logo-D-k-17-zw-6 Sebastiaan

Femke de Klerk, paraveterinair

Ook Femke is bij ons blijven “plakken” na haar stage. Ze heeft de opleiding paraveterinair gedaan in Barneveld, maar haar roots liggen in West-Friesland. Vandaar dat ze na haar studie graag terug keerde naar deze regio.
Logo-D-k-17-zw-1 Femke

Stagiaires

Aequor goedgekeurd bedrijf, bieden we een stageplaats voor paraveterinairen in opleiding. In de zomervakantie hebben we geen stagiaires. Vanaf september zijn er weer mogelijkheden.

Stageplaatsen kunnen aangevraagd worden per mail.

Aequor1