Ons team locatie Hoorn Risdam

Evelien Kreuk, dierenarts

Evelien is sinds 1 april 2015 terug van weggeweest. Ze werkte tot 2013 in Stede Broec, ging vervolgens werken bij het Diergeneeskundig Specialistencentrum in Amsterdam bij de afdeling orthopedie en is nu weer terug bij de eerstelijns diergeneeskunde. Na die jaren in Amsterdam draait ze haar hand niet meer om voor fracturen en gewrichtsafwijkingen, maar ze weet ook alles van konijnen.

evelien

Nynke Kuin, dierenarts

Nynke is in januari 2016 bij ons begonnen. Met Nynke is veel ervaring aan het team toegevoegd. Nynke heeft er immers al heel wat dienstjaren op zitten, waarvan de laatste 8 jaren bij dierenkliniek Blokker-Zwaag. Ze opereert graag, staat graag in de spreekkamer, maar heeft vooral veel nascholing gevolgd op het gebied van tandheelkunde.

nynke

Bert Hazelaar, dierenarts

Afgestudeerd als dierenarts in 1989 heeft Bert veruit de meeste “dierenartsjaren” in deze kliniek.  Hij heeft in diverse praktijken gewerkt alvorens hij deze praktijk kocht in 2002. Bert  heeft als enige dierenarts in de regio de bevoegdheid gekregen om Pennhip  foto’s te maken en in Amerika te laten beoordelen.  Ook heeft Bert in de Verenigde Staten een opleiding in de laparoscopie gevolgd; daarmee werden endoscopische sterilisaties bij honden, poezen en konijnen mogelijk. Inmiddels heeft hij zoveel ervaring dat hij de cursus “laparoscopisch opereren in eigen kliniek” heeft opgezet en uitvoert in praktijken door heel Nederland.

Verder heeft hij nascholing orthopedie in Zwitserland gevolgd en nieuwe technieken kruisbandoperatie in Duitsland geleerd. We vinden hem dan ook meer in de operatiekamer dan in de spreekkamer.

bert (2)

Els Koning, para-veterinair

Els heeft in 2014 haar 40-jarig (!)  jubileum gevierd als dierenartsassistente in Hoorn Risdam. Ze werkte eerst bij dierenarts Bijleveld, daarna bij dierenarts Jacques Baas en nu bij ons. Wisselende dierenartsen, maar in dezelfde praktijk. Gedurende die jaren heeft ze heel veel klanten leren kennen; ze weet veel over de dieren, hun baasjes en over de ziekten die de dieren gehad hebben. Kortom, een onmisbare schakel voor de dierenarts.

els

Jacqueline Meskes, para-veterinair

Ze werkt er niet zo lang als Els, maar ook Jacqueline is een oude bekende in de praktijk: ruim 13 dienstjaren heeft ze er al op zitten. Zoals vaker gebeurt bij medewerkers in een dierenartsenpraktijk, is er ook bij Jacqueline thuis een goed tehuis gevonden voor een huisdier.

jacqueline

Dorien Walter-Ouburg, para-veterinair

Dorien is sinds 1 januari 2016 bij onze praktijk gekomen na de overname van het gezelschapsdierengedeelte van dierenartsenpraktijk Westwoud-Wognum.  Ze werkte in eerste instantie op de locatie in Westwoud, maar nadat ze eenmaal een paar keer ingevallen was op de locatie in Hoorn bleek ze zo goed binnen dit team te passen dat ze gevraagd werd hier te blijven. En dat deed ze. Ze maakte de overstap naar Hoorn en is daar inmiddels niet meer weg te denken. Dorien werkt parttime, zodat ze haar werk kan combineren met haar jonge gezin en met haar hond Bello waarmee ze op de foto staat.

dorien

Brigitte Mesman, paraveterinair

Brigitte is sinds 1 januari 2016 bij ons begonnen. Ze zocht een nieuwe uitdaging nadat ze bij haar vorige werkgever steeds minder uren kreeg.  Brigitte, hier op de foto met haar eigen hond Duke, is allround paraveterinair met als extra een certificaat “katten trimmen”.
brigitte

Pascale, Sebastiaan en Femke

Deze para-veterinairen werken allemaal 1 dag(deel) op de locatie in Hoorn Risdam, maar ze werken het grootste gedeelte op een andere locatie. Informatie over Pascale, Sebastiaan en Femke vindt u bij het team van Stede Broec,