Ons team in Wognum

Nynke Kuin, dierenarts

Nynke is in januari 2016 bij ons begonnen. Met Nynke is veel ervaring aan het team toegevoegd. Nynke heeft er immers al heel wat dienstjaren op zitten, waarvan de laatste 8 jaren bij dierenkliniek Blokker-Zwaag. Ze opereert graag, staat graag in de spreekkamer, maar heeft vooral veel nascholing gevolgd op het gebied van tandheelkunde. Nynke werkt meer op de locatie Hoorn Risdam, maar is donderdagmiddag en -avond in Wognum te vinden.

nynke

Mandy Slikker en Annet Wenker, dierenartsen

Zowel Mandy als Annet zijn regelmatig in Wognum te vinden, maar ze werken meer op andere locaties. Meer informatie over de andere dierenartsen is hier te vinden.

Brigitte Mesman, paraveterinair

Brigitte is sinds 1 januari 2016 bij ons begonnen. Ze zocht een nieuwe uitdaging nadat ze bij haar vorige werkgever steeds minder uren kreeg. Nu is ze fulltime in Wognum van start gegaan. Ze heeft de praktijk in Wognum opnieuw ingedeeld en zorgt ervoor dat de praktijk niet alleen functioneel is, maar dat het er ook gezellig en uitnodigend uitziet. Brigitte, hier op de foto met haar eigen hond Duke, is allround paraveterinair met als extra een certificaat “katten trimmen”.
brigitte