Uitbreiding in Hoorn

Met ingang van 1 april 2015 wordt onze kliniek uitgebreid met een vestiging in Hoorn, dierenkliniek Risdam, Nieuwe Steen 41.  We nemen deze praktijk over van dierenarts Jacques Baas. Er is nu nog een dependance aan de Lambert Meliszweg 20 in Hoorn, maar die zal per 1 april gesloten worden.

Sterkliniek
Natuurlijk is één van onze eerste taken om er een volwaardige sterkliniek van te maken met alle zorg en kwaliteit zoals u die al jaren van ons gewend bent. Het doel is om van Risdam een zelfde dierenartsenpraktijk te maken als in Stede Broec: consulten op afspraak, goede nazorg en service na operatie of gebitsbehandeling; veilige (gas)narcose met beademing en bewaking, goede uitleg over behandelmogelijkheden, zodat u als eigenaar een verantwoorde keuze kunt maken voor uw huisdier. We hebben er zin in en gaan volop aan de slag!

Wat betekent deze verandering voor onze klanten?
Overdag zult u er weinig van merken, maar mocht u ons in de weekenden of ’s avonds nodig hebben, dan zal het vaker een eigen dierenarts zijn die u te woord staat en die toegang heeft tot alle patiëntgegevens. Als er op een gegeven moment geen plek is in Stede Broec, kunt u terecht in Hoorn en andersom.
Ook al zal er in geval van ziekte en vakantie wat geschoven kunnen worden in personeel, in principe werken alle medewerkers op hun eigen locatie. Voor u wel zo vertrouwd om steeds dezelfde gezichten te zien.

Terug van weggeweest
Voor al onze klanten uit Hoorn biedt het alleen maar meer mogelijkheden: ook in Risdam introduceren we endoscopische sterilisaties en alle andere specialisaties die we in Stede Broec ook doen. En… nog meer goed nieuws: dierenarts Evelien Kreuk komt terug. Zij heeft een uitstap gemaakt naar het orthopedisch specialistencentrum in Amsterdam. Daar heeft ze veel geleerd over botbreuken, kruisbanden, pezen en gewrichten, om vervolgens tot de conclusie te komen dat haar hart toch ligt bij de eerstelijns diergeneeskunde en natuurlijk ook in West-Friesland. Wij zijn blij dat ze weer terug is.