Nieuwe Sterren!

Sterkliniek Dierenartsen gaat verder uitbreiden!

Het principe van gecontroleerde kwaliteit leveren en wel verplichte nascholing aanvaarden krijgt steeds meer aanhang onder dierenartsen in Nederland. Steeds meer klinieken willen zich aansluiten. Dit is de reden dat de directie van Sterkliniek Dierenartsen heeft besloten verder uit te breiden. Komend voorjaar zal opnieuw een groep deelnemers starten in het aspirantentraject. In een jaar tijd zullen zij een kwaliteitsmodule doorlopen en een economische module. Indien de aspirant daarna slaagt voor de externe toets door LQRA dan deze zich voortaan Sterkliniek mogen noemen en diergeneeskundige diensten kunnen leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Tegen die tijd kunnen we nog meer punaises op de Nederlandse kaart prikken.