Dierendag 4 oktober van 13-17uur

We doen mee aan de Landelijke Open Dag voor Dierenartsen en houden een open informatie middag op de praktijk. Het programma ziet er als volgt uit:

Behalve de bezichtiging van de praktijk hebben we ook deskundigen van daarbuiten uitgenodigd om informatie te geven op diverse gebieden.

Voeding

René van den Nieuwenhoff van Royal Canin is aanwezig om vragen op het gebied van voeding te beantwoorden. Hij heeft een kennisquiz over voeding waaraan leuke prijzen zijn verboden. Bent u geïnteresseerd in gezondheidsvoeding, dan zijn er altijd interessante kennismakings-aanbiedingen voor de 1e zak voer.  Ook kunnen de gratis voerbakken met naam die voor 22 september zijn besteld vanaf vandaag worden afgehaald.

Gedrag

Van hondenschool de Bacchanten komt Jolien Schat om vragen te beantwoorden over gedrag en gehoorzaamheid, hondensport en -cursussen.

Dierfysiotherapie

Lonneke Haan, de fysiotherapeute die een behandelkamer in onze praktijk heeft, geeft informatie over de positieve invloed die fysiotherapie kan hebben bij gezondheidsklachten en geeft demonstraties hydrotherapie (looptraining in de waterbak).

Dierenambulance

De ambulance staat op de parkeerplaats ter bezichtiging. Medewerkers van de dierenambulance laten graag zien wat de mogelijkheden zijn en kunnen informatie geven over zwerfdieren en de werkzaamheden op de ambulance zelf.

Fotografe

Fotografe Dian Appelman is aanwezig en maakt op verzoek portretfoto’s van mens en dier. Zij heeft ook de portretfoto’s van ons team gemaakt op deze website. De gemaakte foto’s worden eigendom van Sterkliniek dierenartsen Stede Broec en mogen door ons gebruikt worden. U krijgt de foto per mail toegestuurd en hoeft daar verder niet voor te betalen.