Hemmer Hondenfeest

Op 24 augustus 2014 organiseert Hondenschool de Bacchanten het Hemmer Hondenfeest op het terrein aan De Hout 90 te Hem en omliggende weilanden. Het feest is ter ere van het 20-jarig bestaan van de hondenschool, alsmede vanwege de oprichting van Het Gilde van Hondentrainers. Deze dag staat bol van demo’s en andere activiteiten, waaronder veelal gratis miniworkshops in o.a. behendigheid, frisbee, jacht, treibbal, balans, lijnen maken en meer. Er is een markt, hondenhaar spinnen, manden maken, een trimmer etc. Ook is er de verkiezing van de mooiste bastaard van West Friesland waaraan zowel rasechte bastaards als honden zonder stamboom deel kunnen nemen. Ook wij zijn aanwezig om vragen te kunnen beantwoorden en voor demonstraties endoscopie.
Aanmelden voor deelname kan op de dag zelf en de toegang is gratis. Het volledige programma is te vinden op www.hondenscholen.com